SORTIDES 6è

COSMOCAIXA: La cèl·lula
L’observació  ens permet descobrir la complexitat de la unitat fonamental de la vida- la cèl·lula , els orgànuls que la componen i les funcions vitals que realitzen.
Des del primer microscopi (cap al 1600) amb dues lents que augmentaven la imatge fins a 20 vegades, fins als actuals microscopis òptics que poden engrandir la imatge més de 2000 vegades o els electrònics fins a 1.000.000 de vegades, podem constatar que la tecnologia ha tingut un paper molt important en l’avenç de la Biologia i de la Ciència en general.
En aquest taller, els alumnes han tingut l’oportunitat de realitzar algunes  preparacions senzilles per tal de visualitzar diferents tipus de cèl·lules i manipular diferents microscopis i lupes.

La sortida es va complementar amb una visita al Museu.MUSEU DE LA CIÈNCIA I LA TÈCNICA DE CATALUNYA (TERRASSA)

El museu de la Ciència i la tècnica de Terrassa fomenta el coneixement i la difusió del patrimoni científic, tècnic i industrial català i la història de la industrialització a Catalunya, tant a nivell nacional com internacional.

Nosaltres hem pogut conèixer com vivien els obrers a principis del segle XX.


                                 ***************

SAGRADA FAMÍLIA  26/10/2016 

Visita a l'emblemàtic temple d'Antoni Gaudí. Hem anat a conèixer per què es va construir, per què es diu així, per què encara no està acabada, la  seva originalitat...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada