ACTIVITATS DIVERSES

PROJECTE 6è

Els alumnes de 6è han treballat el projecte:
" Com es fan les pel·lícules i els dibuixos animats"

AQUESTS SÓN ELS CURTS PREPARATS PELS DIFERENTS GRUPS DE TREBALL:

PALAU DE LA MÚSICA CATALANA
Els alumnes de cicle superior han gaudit de l'espectacle:"Músiques del món" 
.
L'aventura: La veu, amb les seves immenses possibilitats sonores, és protagonista d'aquest espectacle. Una oportunitat única per viatjar pels cinc continents i descobrir algunes de les seves  músiques tradicionals o populars a partir de les extraordinàries recreacions vocals que aquests cinc esplèndids cantants ens ofereixen: Violins, trompetes, guitarres, flautes, trombons, maraques, balalaiques, didjeridús...  
L'objectiu:
-Descobrir la màgia de la veu i les seves infinites possibilitats sonores.
-Reconèixer melodies i cançons tradicionals de diferents cultures.

Xerrada sobre tòxics: Hospital de la Santa Creu i Sant Pau 

APADRINAMENT LECTOR

Les tutores de 1r i 6è per tal de fomentar el gust per la lectura i amb l'ajuda de la encarregada de la Biblioteca que ens proporciona el contes comencem l'activitat de L'APADRINAMENT LECTOR:
Es fa una sessió inicial en la qual s'explica als alumnes el funcionament i objectius de l'activitat, i es proposen les parelles. 


Un cop constituïdes les parelles entre alumnes de sisè i primer (els "padrins i padrines" i els "fillols i filloles"), cada setmana els alumnes de sisè baixen a la classe de primer i recullen els seus fillols i filloles, s'aparellen (cadascú amb el seu padrí o padrina) i comencen la lectura proposada pels padrins, mig grup a la classe de 1r i l'altre mig a la biblioteca. 

L'objectius és treballar regularment la lectura, fomentar la convivència,  educar en la responsabilitat i el compromís, treballar la cooperació entre els cicles,  treballar diferents estratègies de lectura i ampliar els espais de comunicació oral entre els infants en la llengua vehicular de l'escola.

 
TREBALLS DE MEDI:
L'Edat moderna 6è- Brúixoles

LA RELACIÓ 6è

Alguns alumnes de 6è han ampliat el seu treball del tema amb la realització 

d'un esquelet, aquí teniu una mostra:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada